Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

2023 Yazında İzlemeniz Gereken 9 Anime

29 Mart 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Anime severler için 2023 yazı heyecan verici bir dönem olacak. Çünkü bu dönemde birçok yeni anime serisi ve filmi izleyiciyle buluşacak. Peki, 2023 yazında hangi animeleri izlemeliyiz?


İşte sizin için hazırladığımız 2023 yazının en iyi 10 animesi listesi.

1. Kimi-tachi wa Dō Ikiru ka


Hayao Miyazaki, anime dünyasının en büyük ustalarından biri olarak kabul ediliyor. Bu yüzden onun yeni filmi How Do You Live? (Kimi-tachi wa Dō Ikiru ka) büyük bir merakla bekleniyor. Film, 1937 yılında yayımlanan aynı adlı romandan uyarlanıyor ve bir genç erkeğin hayatını, ailesini ve arkadaşlarını anlatıyor.

2. Demon Slayer 3. Sezon


Demon Slayer, son yılların en popüler anime serilerinden biri oldu. Demonların insanları avladığı bir dünyada, ailesini kurtarmak için demon avcısı olan Tanjirou'nun maceralarını izliyoruz. Serinin üçüncü sezonu, Mugen Train filminin devamı niteliğinde olacak ve Tanjirou'nun yeni düşmanlarıyla karşılaşmasını göreceğiz.

3. Dr. Stone 3. Sezon


Dr. Stone, insanlığın taşa dönüştüğü bir dünyada geçen ilginç bir anime serisi. Genç bir bilim adamı olan Senku, bu durumu tersine çevirmek için bilim ve teknolojiyi kullanıyor. Serinin üçüncü sezonu, Senku'nun yeni müttefikleri ve rakipleriyle olan mücadelesine odaklanacak.

4. Black Clover Filmi


Black Clover, sihirli bir dünyada geçen fantastik bir anime serisi. Asta ve Yuno adlı iki kardeşin sihirli maceralarını izliyoruz. Asta, sihir yeteneği olmayan bir çocukken, Yuno ise büyük bir potansiyele sahip. Ancak, Asta da kendine özgü bir sihir elması buluyor ve hayatı değişiyor. Serinin filmi, henüz konusu belli olmayan yeni bir hikaye sunacak.

5. Vinland Saga 2. Sezon


Vinland Saga, Vikinglerin yaşadığı dönemi konu alan tarihi bir anime serisi. Askeladd liderliğindeki bir Viking grubunun İslanda'ya ve İngiltere'ye yaptığı saldırıları ve Thorfinn adlı genç bir savaşçının intikam arayışını izliyoruz. Serinin ikinci sezonu, Askeladd'ın ölümünün ardından gelişen olaylara odaklanacak.

6. Tokyo Revengers 2. Sezon


Tokyo Revengers, zamanda yolculuk yaparak geçmişte yaşadığı trajik olayları önlemeye çalışan Takemichi adlı genç bir adamın hikayesini anlatıyor. 

7. NieR Automata


Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan NieR Automata, animeye uyarlanıyor. 2023 yazında izleyiciyle buluşacak olan anime, robotlarla insanlar arasındaki savaşı ve bu savaşın ortasında kalan iki androidin hikayesini anlatacak. Oyunun senaristi Yoko Taro'nun da dahil olduğu anime projesi, oyunun hayranları için büyük bir sürpriz olacak.

8. Mashle: Magic and Muscles


Eğlenceli ve komik bir anime arayanlar için Mashle: Magic and Muscles ideal bir seçim olabilir. 2023 yazında başlayacak olan anime, büyünün her yerde olduğu bir dünyada büyü yeteneği olmayan ama kaslı bir genç olan Mash'ın maceralarını anlatıyor. Mash, büyü okuluna girmek zorunda kalır ve burada hem arkadaş edinir hem de düşman kazanır.

9. Hell's Paradise


Koyu ve kanlı bir atmosfere sahip olan Hell's Paradise, 2023 yazında izleyebileceğiniz en iyi animelerden biri olacak. Anime, cehenneme gönderilen suçluların ve onları korumakla görevli samurayların cehennemdeki hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Siz bu animelerden hangilerini izliyorsunuz veya izleyeceksiniz, yorumlarda belirterek tartışmaya katılmayı unutmayın!
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo