Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

The Witcher 3. Sezon İçin Heyecan Dorukta: Yeni Fragman Yayınlandı ve Yayın Tarihi Duyuruldu

26 Nisan 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Netflix'in çok sevilen dizisi The Witcher'ın üçüncü sezonu, hayranlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Henry Cavill'in Geralt of Rivia rolünü son kez canlandıracağı bu sezon, yeni bir teaser fragmanıyla duyuruldu. Fragman, Vahşi Av'ın atlılarını, Yennefer ve Ciri karakterlerini içeriyor ve etkileyici görsel efektlerle dikkat çekiyor.

Bu sezonun öne çıkan özelliklerinden biri, Wild Hunt'ın da yer alacak olması. Bir dakikadan biraz daha uzun olan fragman, Vahşi Av atlılarının görsel efektlerinin kalitesiyle öne çıkıyor.



Henry Cavill'in Geralt rolünden ayrılması hayranları üzdü. Ancak yeni sezonun Açlık Oyunları filminde Gale karakterini canlandıran Liam Hemsworth ile devam edeceği açıklandı. Hemsworth'ün oyunculuğu konusunda şüphe yok, ancak hayranların Henry Cavill'i Geralt rolünde daha çok sevdikleri bir gerçek.

Cavill'in diziden ayrılma nedeni, yapımcılarla yaşadığı bazı tartışmalar olduğu söyleniyor. Tartışmaların dizinin oyun ve kitaplardan uzaklaşmaya başladığını ve Cavill'in bu durumdan rahatsız olduğu için diziden ayrıldığı iddia ediliyor. Ancak ne dizi ekibinden ne de Cavill'den bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.
Yeni sezon fragmanının sonunda, sezonun iki bölüm halinde yayınlanacağı ve ilk bölümünün 29 Haziran'da, ikinci bölümünün ise 27 Temmuz'da gösterime gireceği duyuruldu. Heyecanla beklenen bu sezonun hangi hikayeyi konu alacağı ise merak konusu. Kitaplarda Vahşi Av'ın Cirillia'nın peşine düştüğü kısmın işleneceği düşünülüyor. 

Siz Witcher'ın yeni sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sevilen aktör Henry Cavill'ın yer alacağı son sezonu merakla bekleyenlerden misiniz yoksa diziyi çoktan bıraktınız mı? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo